Kuntayhtymä ottaa poikkeukselliset keinot käyttöön rekrytoinnissa – hoitajapula saatava kuriin

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä ottaa käyttöön poikkeukselliset keinot uusien työntekijöiden saamiseksi, koska hoitajapula on tällä hetkellä vakava. Maksamme loppuvuoden ajan uusille sairaanhoitajille, lähihoitajille, hoiva-avustajille, vanhustyöntekijöille, hoitoalan opiskelijoille ja avustavalle henkilöstölle huomattavan rekrytointilisän.

Vakituiseen työsuhteeseen tulevalle sairaanhoitajalle vuoden loppuun maksettava rekrytointilisä on 400 euroa kuukaudessa ja lähihoitajalle 300 euroa kuukaudessa. Hoiva-avustajan, opiskelijan ja vanhustyöntekijän kuukausittainen lisä on vakituisessa työsuhteessa 200 euroa.

Sijaisena työskentelevän rekrytointilisä on edellä mainitulla porrastuksella sairaanhoitajasta alkaen 300, 200 ja 100 euroa. Sekä rekrytointilisään että kertapalkkioon pääsee kiinni vähintään 2 kuukauden mittaisella palvelussuhteella.

Kuukausittain maksettavan rekrytointilisän päälle tarjolla on myös kertapalkkio, joka on sitä suurempi mitä nopeammin työntekijä pääsee aloittamaan kuntayhtymän palveluksessa. Mikäli työntekijä on kuntayhtymän palveluksessa 4.7.2022 mennessä, hän on oikeutettu 600 euron kertakorvaukseen. Jos aloituspäivä on 25.7.2022 mennessä, kertapalkkio on 400 euroa ja 15.8.2022 mennessä aloittaville kertapalkkio on 200 euroa. Kaikki tämä on tarjolla kuukausittain maksettavan rekrytointilisän päälle. Tämä palkitseminen koskee uusia avattavia rekrytointeja ja se käy ilmi kuntarekryn hakuilmoituksista.

Katso kaikki kuntayhtymän työpaikat täällä.

 

Lisäksi käytössä on edelleen vihjepalkkio, jolla nykyinen kuntayhtymän henkilöstö voi saada selvää rahaa uuden työntekijän rekrytointiin johtavasta vihjeestä.

Nykyisen henkilöstön panos lisärekrytointeihin huomioidaan 200 euron vihjepalkkiolla. Kertakorvaus voidaan maksaa kuntayhtymän palveluksessa olevalle henkilölle, jonka vinkki uudesta työntekijästä johtaa työhaastattelun kautta työsopimuksen allekirjoittamiseen, ja työntekijän työsuhde jatkuu yli koeajan täyttymisen.

Rekrylisä