Hyvinvointikuntayhtymä jakaa henkilöstölleen 200 euron arvoisen kiitoksen

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä jakaa henkilökunnalleen 200 euron kiitoksen pitkäaikaisesta venymisestä poikkeusaikoina. Asiaa on valmisteltu kevään ja kesän aikana ja siitä päätettiin keskiviikkona 22. kesäkuuta hyvinvointikuntayhtymän yhtymähallituksessa.

Kiitos annetaan Smartum Plus -seteleinä, joita voi käyttää huomattavasti laajemmin kuin perinteistä Smartum-seteliä.

Smartum Plus käy liikunta-, kulttuuri- ja hierontapalveluiden lisäksi muun muassa ravintoloissa. Smartum Plus sisältää myös Smartum-verkkopalvelun, jonka piirissä on noin 400 palveluntarjoajaa.

200 euron arvoiseen kiitokseen on oikeutettu kaikki hyvinvointikuntayhtymän työntekijät, joiden palvelussuhde on ollut voimassa 23.3.2022 ja 23.5.2022.

Etuus on määräaikainen ja se päättyy vuoden loppuun mennessä. Määräaikaisuuden syy on se, että hyvinvointikuntayhtymän henkilöstö siirtyy vuodenvaihteessa Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueelle, ja Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä lakkautetaan.

Kiitokseen oikeutetun henkilöstön ei tarvitse tehdä tässä kohtaa mitään. SmartumPlus -palvelu lähettää kuntayhtymän työtekijöille sähköpostilinkin, ja ohjeet kuinka etu otetaan käyttöön.

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymän johtaja Elisa Roimaa näkee, että kiitos on tässä kohtaa paikallaan.

”Henkilökunta on ihailtavasti kantanut vastuuta, olleet joustavia vaihtuvissa tilanteissa ja tehneet yhteistyössä sekä auttaneet työkavereita kaiken kiireen keskellä. Minä ja koko johtoryhmä arvostamme suuresti sitä tapaa, miten henkilöstö on asennoitunut ja työskennellyt pitkään jatkuneessa poikkeustilanteessa”, Roimaa kommentoi.